×

Get your Favourite BlackFriday Offer

BUY OFFER NO. 1 Black Friday Pack 1 GET FREE SHIPPING
BUY OFFER NO. 2 Black Friday Pack 2 GET FREE 3D SCENES GTAPR VOL I OR II
BUY OFFER NO. 3 Black Friday Pack 2 GET FREE SHIPPING I WANT THIS OFFER
BUY OFFER NO. 4 Black Friday Pack 2 GET FREE SHIPPING
Email us at: FRESH@THEJUICEBAR.EU
Close
Archaic

Aici la TheJuiceBar am urmarit, inca de la infiintare in 2019, sa aducem catre publicul larg idei fresh, continut de calitate livrat in carti facute cu suflet. In urma publicării a 3 volume de carte pe nisa de 3d stiam ca realizarea unui album foto va impune noi provocări.

Ideea Archaic a fost ceva natural, uitându ne la pagina de Fb a lui Jeno Major am inteles ca exploram “filele” unei carti virtuale pe care trebuie doar sa o aducem în planul fizic.

In general, o carte are nevoie de cateva ingrediente cheie pt a deveni un succes: un artist cunoscut, continut de calitate si pers care sa aprecieze creatia artistului. In toate aceste arii Jeno Major exceleaza iar fiecare poza a sa este o dovada in acest sens.

In ultimii ani am rafinat procesul pe care o carte il parcurge de la idee la print in 3 pasi simpli: 1. waiting list, in aceasta etapa lansam ideea cartii si invitam oamenii sa se inscrie pe o lista de asteptare; 2. pre-sale, un proces de 6-8 saptamani in care oferim bonusuri unice tuturor acelora ce comanda si 3. partea de livrare unde ambalam si distribuim cartile comandate in pre-sale.

Pentru Archaic am avut si placerea deosebita sa ii avem alaturi pe cei de la F64, care s-au implicat in a raspandi vestea despre acest nou album de poze. In ciuda tuturor eforturilor, din pacate, la momentul actual Archaic nu poate intra in print iar in acest sens, pentru toti cei care deja au comandat am pregatit urmatoarele optiuni:
– de aceeasi valoare trimis o poza print inramata 50x70cm (la alegere din imaginile selectate pt expozitie) + discount 5% pentru momentul cand cartea va fi diponibila spre comanda
– restituit banii, aici apelam la intelegerea fiecaruia, procesul poate dura pana la maxim 2 sapt
– asteptat pana ce nr minim de comenzi este realizat si cartea va fi printata (din experienta noastra nu mai mult de 2-3 luni)

Am ales sa scriem acest articol pentru a arata ce se intampla in culisele acestui proiect. Contam pe intelegerea fiecaruia si dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care au crezut, cred si vor alege sa ramana alaturi de noi in continuare.

Ne vedem pe 27 Mai in Sibiu la expozitia Archaic de la Teatrul Gong, ora 18:00!

1 Comment

  • Cosmin I. Posted 31 May 2022 14:59

    Multumim pentru informare! Asteptam… 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy